Digitale Campagnes

Wij zijn een all-round Online Marketing Bureau

Online marketing begint altijd met een strategie. Voor onze strategie maken we gebruik van een marketing funnel waarin jouw potentiële klanten vier fases doorlopen. Doe je dit goed, dan heb je een klant voor het leven.

Website

Rosa Spier Huis

Het Rosa Spier Huis is sinds de jaren ‘60 een unieke woon-, werk-, en leefgemeenschap in Laren waar oudere kunstenaars, artiesten en wetenschappers hun passie vol inspiratie kunnen voortzetten. Want de drive om te creëren is eindeloos. Met het creëren van de nieuwe website zijn wij trots om deel uit te mogen maken van deze organisatie.

Online Magazine

Stadsschouwburg Utrecht

Met het online magazine 'Maggezien' wil de Stadsschouwburg Utrecht alle aandacht richten op al die verhalen die leven in en om het gebouw van de Stadsschouwburg.

Sociale Media Ads

Tania Kross

Gedurende de theatertournees van Tania Kross is er veel interactie via sociale media met fans en nieuw publiek. Veel mensen laten weten voor het eerst een klassieke voorstelling te bezoeken. Dit is precies wat zo mooi is en wat Tania Kross voor ogen heeft, opera toegankelijk maken voor iedereen!

Google Ads

CJP

Door middel van advertentiecampagnes op sociale media en Google Ads inspireren we jongeren om cultuur te beleven. Erop uit trekken of, tijdens lockdowns, thuis te genieten van wat nog wél mogelijk is.

Sociale Media Ads

Kruimeltje

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien door heel Nederland. Ouders en musical fans bereiken we via sociale media ads in de diverse speelsteden.

Quiz

PICL

Een hele actiematige quiz campagne via sociale media, heeft gezorgd voor groei van de e-mail database. Na het doorlopen van de quiz krijgt de speler een filmprofiel toegewezen, zoals “jij bent een echte fijnproever”. Door het achterlaten van je e-mailadres kun je de filmtip winnen en gratis bekijken via PICL.

Sociale Media Ads

Herman van Veen

‘Herman van Veen betovert’, aldus de Volkskrant. En die boodschap geven we maar al te graag door aan fans en theaterpubliek, via sociale media.

Zet je campagne breed in met Culdy

Social Media Ads

Binnen Facebook en Instagram op het juiste moment je potentiële klanten bereiken met persoonlijke content.

Google Ads

Zorg dat je gevonden wordt via de zoekmachine. Google biedt diverse voordelen voor non-profit organisaties.

LinkedIn Ads

Op een slimme manier het eigen LinkedIn netwerk inzetten. Dagelijks in gesprek met potentiële klanten.

Google Analytics

Het gedrag op je website monitoren en analyses inzetten om online campagnes te optimaliseren.

Quiz

Wij hebben gebruiksvriendelijke software voor het maken van je eigen quiz. Ideaal voor een lead generation campagne.

Online Magazines

Wij hebben gebruiksvriendelijke software waarmee je zelf online magazines kunt maken en publiceren.

Waarom kiezen voor Culdy

Wij werken met een gepassioneerd en bevlogen team en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Over Culdy

Culdy is in 2014 opgericht door Falco Tibben vanuit de behoefte om online marketing een centrale rol te geven in de strategische marketingplannen van culturele organisaties. Inmiddels in Culdy uitgegroeid tot een organisatie met een breed palet aan online diensten en prachtige diverse klanten in de culturele en creatieve branche. Al onze klanten maken op hun manier de wereld mooier en daar zijn wij trots op. We werken vanuit een verzamelgebouw met een scala aan diverse ondernemers. Dit levert ons iedere dag weer een flinke dosis aan inspiratie op.

Jouw eigen campagne

Wij komen graag met u in contact om een aanvalsplan op maat te maken voor de online marketing voor jouw organisatie. Vele culturele, creatieve en non-profit organisaties weten de weg naar ons al te vinden. Wij zijn persoonlijk en pas tevreden als u dat ook bent.