Heeft u een ANBI status? Met Google Grants beschikt u iedere dag GRATIS over $329 advertentiebudget!

Met Google Grants biedt Google Nederlandse organisaties met een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) of CBF gecertificeerde keurmerk de mogelijkheid gratis te adverteren op de zoekmachine Google via Google Grants. U beschikt over een gratis advertentiebudget dat kan worden ingezet via Google AdWords ter waarde van US$10.000 per maand en dus per jaar $120.000.

Met Google Grants heeft u dus gratis de beschikking over een groot advertentiebudget waarmee u uw potentiële doelgroep rechtstreeks kunt benaderen. Via de zoekmachine van Google worden uw advertenties vertoond aan mensen die zoeken op, door u ingestelde, relevante zoekwoorden. Zo komt u altijd direct uit bij uw potentiële doelgroep. Zoekmachine-adverteren gaat met behulp van Google AdWords, het advertentieprogramma van Google. AdWords werkt als een veiling: u koopt in op de zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden en waar u uw advertenties bij wilt vertonen in de zoekmachine. Google Grants is de non-profit versie (gratis) van Google AdWords.

Oftewel: met Google Grants bent u in de mogelijkheid om met een groot en gratis maandelijkse advertentiebudget zichtbaarheid te creëren bij uw potentiële doelgroep!

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Aanvragen en opzetten Google Grants
Wij kunnen het Google Grants account voor uw organisatie aanvragen en uw Adwords account opzetten. Na goedkeuring van Google beschikt u iedere dag over $329 advertentiebudget.

Opzetten campagnes rondom voorstellingen, makers, projecten, events etc.
In een persoonlijk gesprek bepalen we de campagnes die we starten rondom uw organisatie. Daaraan koppelen we relevante zoekwoorden om de juiste doelgroep via de zoekmachines te bereiken door middel van de advertenties.

Voorstel tot optimalisatie van landingspagina’s
Google vertoont advertenties aan de hand van een kwaliteitsscore. Hoe hoger deze score hoe beter zichtbaar de advertenties zijn. Uw website maakt onderdeel uit van deze kwaliteitsscore. Om deze score te optimaliseren doet Culdy voorstellen tot het verbeteren van landingspagina’s, dit zijn pagina’s op uw website waarop de bezoekers ‘binnenkomen’ nadat zij klikken op een advertentie.

Campagnes monitoren
De lopende campagnes worden gemonitord en bijgestuurd. U ontvangt hier ook rapportages over.

Wacht niet langer en bespreek met ons de mogelijkheden. U laat iedere dag $329 liggen als u niets doet!

 

Culdy is officieel Google Partner

PartnerBadge-CMYK