Alfred Jodocus Kwak

Binnenkort is het wereldberoemde eendje Alfred Jodocus Kwak te zien in de Nederlandse theaters!

In dit…

Geplaatst door Alfred Jodocus Kwak Official op donderdag 21 september 2017

Het verhaal

Hij is weer terug! Het inmiddels wereldberoemde goudgele eendje is te zien in de Nederlandse theaters. Een nieuw avontuur van Alfred Jodocus Kwak in een speciale uitvoering door het Harlekijn Kamerorkest en de dansers van het Harlekijn Danstheater. Een heerlijke muzikale familievoorstelling en geschikt voor kids vanaf 5 jaar.

Doel Facebook Marketing

Inmiddels kan het eendje rekenen op fans en liefhebbers van jong tot oud. Het eendje bekend van televisie is nu te zien in de Nederlandse theaters. Met een scherpe branding campagne willen we de fans en liefhebbers activeren om deze speciale voorstelling te bezoeken.

Campagne

De bijzondere uitvoering van het nieuwste avontuur van Alfred Jodocus Kwak, door het Harlekijn Kamerorkest en het Harlekijn Danstheater, staat centraal in de video campagne. Herman van Veen is natuurlijk de geestelijk vader van dit wereldberoemde eendje en is in de doelgroepbepaling als uitgangspunt genomen.

Resultaten

De campagne loopt nog, dus een samenvatting van de resultaten volgt later. Aan alle vrolijke reacties op de campagne is af te lezen dat Alfred in ieder geval meer dan welkom is in de theaters!