Rosa Spier Huis

Voor het Rosa Spier Huis waren wij i.s.m. Moij verantwoordelijk voor de nieuwe huisstijl en website van deze prachtige organisatie. Het Rosa Spier Huis is sinds de jaren ‘60 een unieke woon-, werk-, en leefgemeenschap in Laren waar oudere kunstenaars, artiesten en wetenschappers hun passie vol inspiratie kunnen voortzetten. Want de drive om te creëren is eindeloos. Deze bewoners blijven tot op zeer hoge leeftijd actief, ook wanneer verzorging en verpleging nodig is. Het Rosa Spier Huis biedt daarbij ondersteuning op maat.

Wat het Rosa Spier Huis uniek maakt in Nederland en Europa zijn de culturele voorzieningen. Er is een concert-/theaterzaal, bibliotheek, expositieruimte en een tuin. Ook is er een aantal kunstateliers en muziekstudio’s. Deze faciliteiten stellen de kunstenaars niet alleen in staat om hun passie te blijven uitoefenen, maar ook om de resultaten van hun werk met anderen te delen. De belangstelling voor het huis is groot, vooral onder cultureel geïnteresseerde ouderen. Het huis is een inspirerende ontmoetingsplaats en vormt onderdeel van het cultureel erfgoed van Nederland.

Het Rosa Spier Huis gaat verhuizen en op de nieuwe website kunt u hier alles over lezen. Wij zijn trots om partner te mogen zijn van deze mooie organisatie.

Bekijk de website van Rosa Spier Huis